V podjetju Mikrovar smo že več kot 14 let predani trženju dobrega piva. Naši ekskluzivni blagovni znamki sta Rebel (Havlíčkův Brod) in Bernard pivo (Humpolec). Obe češki pivovarni sta prepoznani po vrhunskem pivu,  varjenem po tradicionalnih postopkih z izbranimi surovinami.

Začetki so bili usmerjeni v pivo Bernard, ki je postal prepoznaven in zelo priljubljen. Uspeh na trgu nas je opogumil, da smo v letu 2017 slovenskemu trgu predstavili in ponudili še širok nabor piv pivovarne Rebel. 

V podjetju nudimo širok asortiman piv obeh pivovarn, poseben poudarek pa dajemo točenemu pivu, kjer je še posebej pomembna skrb za pivo. Zavedamo se, da le stalen nadzor nad delovanjem točilnih naprav, redne kemične sanitacije in izobraževanje osebja v lokalih ohranja vrhunsko kvaliteto in okus po 'še'...

Prav strast do točenega piva nas je vodila do odločitve, da smo v letu 2018 postali zastopnik produktov podjetja Lindr, ki je eden izmed vodilnih Evropskih proizvajalcev točilne tehnike. Kupci so predvsem manjše (kraft) pivovarne, proizvajalci vina in lokali, kateri cenijo predanost in strokovnost, saj jim poleg garancije na produkte, nudimo strokovno svetovanje, pomoč pri implementaciji točilnih sistemov oziroma lahko za njih opravimo celotno montažo.

Naše poslanstvo je zadovoljna stranka, ki se v lokal kateri trži naše pivo, rada vrne. Z leti opažamo da obstaja vedno več zvestih kupcev naših piv, na katere smo ponosni in nam dajejo navdih in veselje, da nadaljujemo po naši – lastni poti.

EKIPA PODJETJA MIKROVAR